Slagerij Dewez

Reeds verschillende generaties staat de familie Geuens- Dewez bekend als groothandel in paardenvlees. Tot in 1990 was de groothandel gevestigd aan de slachterij in Antwerpen. Monique en Georges vonden de tijd toen rijp om een nieuw pand in Mariaburg te bouwen. Zoon Tom was net klaar met zijn slagersopleiding en zo kwam het idee om naast de groothandel ook een winkel te beginnen. Een generatielange traditie van handel in vlees was op deze manier verzekerd!

Ondertussen zijn we aan de 5e generatie toe en we blijven streven naar verbeteringen. Zo gaan we voortdurend op zoek naar nieuwe leveranciers en nieuwe producten om u de mogelijkheid te geven elke dag opnieuw een gezonde en evenwichtige maaltijd te bereiden. We streven een compleet aanbod na : vers vlees, bereide gerechten en een uitgebreid assortiment charcuterie.

Het streven naar kwaliteit geniet onze hoogste aandacht. Als slager dienen wij te voldoen aan strenge eisen op vlak van kwaliteit, assortiment, versheid, hygiëne, service en presentatie. In mei 2015 ontvingen wij na een uitgebreide audit de “smiley”! We voldoen hiermee aan de hoogste hygiënenormen en optimale voedselveiligheid.

Slagerij Dewez is in Brasschaat en omstreken een zeer gekende naam, die staat voor ambachtelijke producten, zuiver van smaak.